fbpx

Tevredenheidsscore

5/5

5 op 15+ reviews

Ontdek hoeveel
je website kost!

Heb je nood aan een website of zet jouw verouderde website een rem op jouw succes?

Geniet nu van kortingen t.e.m. 30%

Herken je de

volgende situaties?

01

Je hebt nog geen website?

Je website is het online gezicht van je bedrijf. Zonder website kunnen je klanten je niet vinden en verlies je kostbare zakelijke kansen.
02

Aanpassingen zijn
een struggle?

Het constante gevecht met moeizame aanpassingen aan je website kan een ware nachtmerrie zijn. Het zou eenvoudiger moeten zijn!

03

Je hebt geen
lead generator?

Je website is alleen maar informatief! Zonder een effectieve lead generator kom je niet verder dan lege handen en gemiste kansen.

04

Weinig tot
geen verkeer?

Je website is moeilijk vindbaar wat leidt tot weinig of geen verkeer. Zo is het net alsof je een spookstad beheert.

Bij Collectiv. begrijpen we deze frustratie als geen ander! Als jonge start-up zetten we ons in om websites te bouwen die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook uitblinken in aantrekkelijk design.

Zo realiseerden we indrukwekkende websites voor zowel ambitieuze start-ups als iconen in hun branche. Dit heeft hen geholpen om hun groeiambities te realiseren en een krachtige online aanwezigheid op te bouwen.

aantrekkelijk design

responsieve website

geoptimaliseerd

Hoe onze klanten
de
samenwerking ervaren

Het is steeds een aangename samenwerking geweest met Collectiv. Ze hebben een aantal uitstekende landingspagina’s gemaakt voor mijn evenement projecten. Ze leveren de landingspagina’s altijd op tijd en hadden een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Een jong bedrijf dat geweldige resultaten neerzet!

Diego Tasso
Account manager – Sportizon

Collectiv. was de ideale keuze voor de websiteontwikkeling van enkele projecten. Hun flexibiliteit en transparante communicatie maakten het mogelijk om snel onze wensen om te zetten in een frisse, professioneel en aantrekkelijk design. Door hun hulp hebben we de online aanwezigheid van diverse klanten sterk verbeterd. Wij zullen dan ook zeker in de toekomst weer met hen samenwerken.

Sander Geens
Zelfstandige

Collectiv. hielp ‘Via Napoli Pizzeria’ met onze digitale identiteit. Zo wist hij te luisteren naar wat we juist op zoek waren en vertaalde dit in een website en visuele elementen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat we ook voor ‘Via Napoli Pasta’ beroep deden op hem! Altijd een fijne en aangename samenwerking waar wij als klant de prioriteit zijn!

Florian Alban
Zaakvoerder – Via Napoli Pasta

Heel erg tevreden! Collectiv. was steeds bereikbaar voor al mijn vragen en houdt me ook altijd op de hoogte van alles. Ik had er zelf een enorm boeltje van gemaakt en ben zo dankbaar dat Collectiv. tot mijn redding kwam anders zat ik nu nog te ploeteren. Ik raad Collectiv. 200% aan om mee samen te werken!

Dakota Deforce
Yoga instructrice – Deforce yoga

Bij mijn zoektocht naar een website kwam ik al snel ‘Collectiv.’ tegen, na een eerste gesprek was ik verkocht! Hun manier van aanpak (klaar en duidelijk) was exact wat ik zocht en ik wist direct dat ikzelf geen stress ging hebben bij dit proces. Je krijgt vanaf dag 1 een duidelijk overzicht en kunt stap per stap volgen waar ze mee bezig zijn. Vanaf ze een bepaald deel hebben afgewerkt nodigen ze je uit om je toekomstige website te bekijken en overlopen ze samen wat er nog zal gebeuren en luisteren ze oprecht naar je opmerkingen! Enkele weken later stond mijn nieuwe website online, tijd voor nieuwe klanten en nog meer te groeien dan voordien!

Mathieu Vervloesem
Zaakvoerder One Day Jobs

Vraag je vrijblijvende offerte nu aan!

En geniet vandaag nog van kortingen t.e.m. 30%

personen zijn de aanvraag momenteel aan het invullen

Frequently
asked questions

Wij ontwikkelen al onze websites met behulp van WordPress, het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld.

Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame website die jarenlang meegaat, en profiteer je van de talloze voordelen die dit CMS te bieden heeft.

Denk aan moeiteloze aanpassingen, een betere vindbaarheid in Google en een eenvoudig beheer van jouw website.

Absoluut! Na de oplevering van jouw website, bieden we een persoonlijke 1-op-1 sessie aan waarin we de basisprincipes uitleggen.

Op deze manier kun je zelfverzekerd aan de slag met jouw website.

Als je liever het beheer van jouw website aan ons wilt uitbesteden, bieden we onderhoudsformules aan die aan jouw behoeften voldoen.

Nee, er zijn geen extra kosten achteraf. Bij ons betaal je een eenmalige prijs voor de ontwikkeling van de website.

Veel van onze klanten kiezen echter wel voor ons technisch onderhoudspakket. Dit pakket omvat het up-to-date houden van de website, het beveiligen tegen mogelijke hacker-aanvallen, hosting en een gratis mailserver tot en met 5 mailboxen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Absoluut! Flanders Investment & Trade biedt ondersteuning voor de kosten van een meertalige website. Het enige vereiste is dat jouw website een internationaal karakter heeft. Via de website van FIT kun je meer gedetailleerde informatie vinden over dit programma en hoe je ervoor in aanmerking kunt komen.

Zeker weten! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op via e-mail of telefoon om enkele eenvoudige vragen te stellen. Op basis van deze vragen stellen we een prijsofferte op die zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij de uiteindelijke factuur.

Deze prijs kan wijzigen gedurende het traject, vooral als er aanzienlijke wijzigingen worden gevraagd of als er sprake is van werk op regiebasis.

We streven er altijd naar om je transparante en duidelijke prijzen te bieden die bij je behoeften passen.

Absoluut! We staan altijd klaar om met je te praten en je te helpen met al je vragen en behoeften. Je kunt hier rechtstreeks contact met ons opnemen via het formulier of onze contactgegevens.

Je kan ook contact opnemen met Zander, onze zaakvoerder.

E-mail: zander@wearecollectiv.be
Telefonisch: +32 468 31 59 65