fbpx

Op zoek naar jouw
online partner?

Heb je specifieke vragen? Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Frequently
asked questions

Wij ontwikkelen al onze websites met behulp van WordPress, het meest populaire contentmanagementsysteem ter wereld.

Hierdoor ben je verzekerd van een duurzame website die jarenlang meegaat, en profiteer je van de talloze voordelen die dit CMS te bieden heeft.

Denk aan moeiteloze aanpassingen, een betere vindbaarheid in Google en een eenvoudig beheer van jouw website.

Absoluut! Na de oplevering van jouw website, bieden we een persoonlijke 1-op-1 sessie aan waarin we de basisprincipes uitleggen.

Op deze manier kun je zelfverzekerd aan de slag met jouw website.

Als je liever het beheer van jouw website aan ons wilt uitbesteden, bieden we onderhoudsformules aan die aan jouw behoeften voldoen.

Zeker weten! Bij Collectiv. kan je ook terecht voor enkel optimalisaties. We zorgen ervoor dat jouw website sneller, sterker en helemaal up-to-date is voor de komende jaren! Of het nu gaat om het verbeteren van de laadsnelheid, het optimaliseren van de prestaties of het implementeren van de nieuwste technologieën. Wij hebben het in huis om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Hoewel de prijs afhankelijk is van je specifieke vereisten, kunnen we je wel een globale indicatie geven.

Bij het bouwen van een eenvoudige informatiewebsite hanteren we prijzen vanaf €1000 – €3.000.

Voor een meer uitgebreide website met extra functies zoals een blog, webshop, kalender en marketingintegraties, liggen de budgetten meestal tussen € 4.500 en € 15.000.

We begrijpen dat dit een investering is, maar de meeste klanten zien binnen de eerste 6 maanden een positief rendement.

Nee, er zijn geen extra kosten achteraf. Bij ons betaal je een eenmalige prijs voor de ontwikkeling van de website.

Veel van onze klanten kiezen echter wel voor ons technisch onderhoudspakket. Dit pakket omvat het up-to-date houden van de website, het beveiligen tegen mogelijke hacker-aanvallen, hosting en een gratis mailserver tot en met 5 mailboxen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Absoluut! Flanders Investment & Trade biedt ondersteuning voor de kosten van een meertalige website. Het enige vereiste is dat jouw website een internationaal karakter heeft. Via de website van FIT kun je meer gedetailleerde informatie vinden over dit programma en hoe je ervoor in aanmerking kunt komen.