fbpx

One Day Jobs

Probleem

Outdated website

Weinig leads

Duur project

2 tot 3 maanden

Jaar

2023
WireframeScreendesignWebdevelopmentWebhostingOnderhoud & SupportSEO

Het lanceren van een moderne, nieuwe website en tegelijkertijd alle SEO-prestaties optimaliseren.

De vorige website voelde aan als een reis terug in de tijd naar de jaren 2000 en boekte weinig resultaat voor de jonge onderneming. We beseften dat verandering noodzakelijk was. Samen gingen we op zoek naar de beste oplossing en gaven we de website een volledige make-over met een moderne en gestructureerde uitstraling.

Een van de belangrijkste verbeteringen was de implementatie van een meerstaps offerteformulier, dat niet alleen diende als een krachtige lead generator, maar ook het proces voor de klanten vereenvoudigde. Daarnaast hebben we de teksten herzien en aangepast om perfect aan te sluiten bij de identiteit van het bedrijf.

0 %
SEO Score
- 0 %
Bounce rate
+ 0 %
offerte aanvragen

Bij mijn zoektocht voor een website kwam ik al snel Collectiv tegen, na een eerste gesprek was ik verkocht!
Hun manier van aanpak (klaar en duidelijk) was exact wat ik zocht en ik wist direct dat ikzelf geen stress ging hebben bij dit proces. Je krijgt vanaf dag 1 een duidelijk overzicht en kunt stap per stap volgen waar ze mee bezig zijn. Vanaf ze een bepaald deel hebben afgewerkt nodigen ze je uit om je toekomstige website te bekijken en overlopen ze samen wat er nog zal gebeuren en luisteren ze oprecht naar je opmerkingen!

Enkele weken later stond mijn nieuwe website online, tijd voor nieuwe klanten en nog meer te groeien dan voordien!

Mathieu Vervloesem

- Oprichter & Zaakvoerder One Day Jobs

Have a project in mind?
Let’s get to work